Вижте всички статии

Панталоните – най-добрият ни приятел

Панталоните – най-добрият ни приятел

Панталони големи размериНаправете моден ъпдейт на своя гардероб с разнообразие от панталони, скриващи коляното. Те са удобни, елегантни и видимо удължават и стягат бедрото. Въпреки, че говорим за дрехи с големи размери, панталоните с тази дължина са изключително подходящи за всяка дама.

 

Материята и кройката правят крака строен и привлекателен, както при оформените от мускул крака при спортистките.

 

Дългите панталони, комбинирани с подходяща горна дреха и съответните обувки, са ежедневният ви тоалет, с който може да ходите на работа. Висок ток, големи обици и малка чанта, като допълнение на един панталон с дължина 7/8, ще ви направят достатъчно бляскава за всяко вечерно парти. Удобни маратонки и тениска, превръщат бермудите в идеалния избор за лежерна разходка или екскурзия.

 

Има само едно основно правило, което трябва да следвате и помните. Погрешна е теорията, че широките дрехи прикриват недостатъците. Напротив! Важното при избора на панталони с големи размери е, те да са съвсем точни и по мярка.

 

Дамите с пищни извивки, обикновено са притежателки на красиво оформени прасци и тънък глезен. Точно това предимство излиза на преден план тук – стегнато бедро от една страна, хубав прасец и глезен – от друга. Още причини, за да се снабдим с повече от тези панталони не са необходими!

 

И помнете: Панталоните са не само най-добрият ни приятел, те са и най-верният!

официални макси панталони дълъг макси панталон с високи обувки

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари