Вижте всички статии

Когато „Макси“ е стил, а не размер

Когато „Макси“ е стил, а не размер

Макси е стилАко смятате, че думата „макси“, когато говорим за мода е голям размер дрехи, то това съвсем не е вярно. Това е стил. Стил, към който се обръщат всички дизайнери и който може да видите по кориците на луксозните списания и модните подиуми. Макси мода стана синоним на шик, изисканост и елегантност.

 

Макси роклите са любими на всяка жена, независимо от това кой размер дрехи носи, и присъстват във всеки гардероб. Те са подходящи за различните сезони, съчетани със съответните обувки и аксесоари. В зависимост от личния ви стил и предпочитания, може да отидете с такава дреха на работа, на разходка, романтична среща, дори на вечерно парти.

Рокли с големи размери може спокойно да комбинирате с всеки вид обувка - ниски обувки, боти или ботуши, кецове, сандали, платформи, отворени пръсти или висок ток. Хубавото тук е, че няма как да сбъркате. Подходящата чанта също е въпрос на усещане. Може да изберете раничка или дори чанта-колан, ако така ви харесва.

Дизайнери съветват да експериментирате с връхни дрехи и бижута. Макси рокли и поли, могат да се съчетаят, както със семпли аксесоари, така и с по-агресивни. Шал и шапка, яке, сако или жилетка, също е въпрос на вкус и предпочитания. Вашата рокля ще хареса всяко едно от тях.

Така че, не избутвайте назад в гардероба забравените макси дрехи. Извадете ги най-отпред и ги направете своите най-добри и стилни приятели!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари